SNÄLLA TOMTEN, JAG MÅSTE HA DEN HÄR!


Kolla här vad underbara The Dainty Squid har köpt, en nagellackshylla! Jag älskar den så mycket att mitt hjärta gör ont. Måste genast beställa en likadan, dom finns här för den som vill hotta upp sin samling.

Åh, besvikelsen!

Äh men lägg ägg vilket SKIT! Provade lacket med hjärtan och de små paljetterna följer ju för fan inte med upp ur flaskan! Man får i snitt ett litet hjärta på varje nagel så det ser ut som någon form av tacky nageldesign från 90-talet. Buhuuu.

Nu hugger jag in på ett av de andra lacken med mer grejs i, så här kan vi inte ha det.

Hur man piffar upp en grå novemberonsdag

Wiiii, VILKEN SKA JAG BÖRJA MED? Stjärnorna tror jag...

I am a härmapa

Jag gör som Katta och beställer lite glitterlack då. Kan behövas den här gudsförgätna hösten, finns inget som piggar upp i mörkret som discohänder!

Finaste vinterfestlacket!

För att citera Vänner-Janice:

OH
MY
GOD

IsaDoras Black Galaxy är ju helt sjukt snyggt!!! Det är som en norrländsk stjärnhimmel precis efter ett norrsken. Svart täckande bas och mängder av glitterkorn i olika färger.

Eftersom mitt guldlack från i helgen satt som nymålat så slängde jag bara upp det här ovanpå, en måndagskväll i november gör det inget om det syns lite guld i kanterna. Hade planer på att ta ett extra lager glitter från nåt lack i gömmorna - men det räckte ju bra så här. Fem tummar upp!

Visst är det snyggt?

Mmmm... Guld!


Blev inte direkt besviken på den här godingen, H&M:s Golden Treasure alltså. Två lager (blev för randigt med ett) och på närbilden kan ni se att jag inte direkt varit mitt noggrannaste, men eller hur snyggt då? Lätt värt fyrtio spänn.

Och för er som bara "Oj Majsan, ny kamera?" kan jag säga att det är min nya iPhone 4S som är så här duktig. Blid nummer två är bara inzoomat från bild nummer ett. I köksfönstret. Medan solen går ner. Håhåhjaja, tekniken är ju underbar!

Undersökning

Kolla in högerspalten, ni röstar väl på vilken färg som är er favorit så att jag vet lite vilka färger jag ska sikta in mig på att testa och skriva om? Och ja ja, SJÄLVKLART kan man inte välja bara en, så ni får givetvis kryssa i hur många alternativ som helst!

Imorgon blir det guld, spännande!

Jag ångrade mig

 
Jag  ska på galej till helgen och vill hellre ha guldet då, så jag körde på Icy Purple i dag. Ni får vänta lite till på att se hur Dolden Treasure ser ut alltså.

IsaDoras Icy Purple är som de flesta av deras lack, lättapplicerat och hyfsat täckande redan på första lagret. Här har jag lagt på två lager och det skimrar riktigt bra. I vissa ljus drar det lite mer åt rosa och i andra åt det lila. När jag googlade såg jag att detta verkade vara ett rätt poppis bröllopslack och det kan jag tänka mig, det känns ganska... romantiskt. Lite för snällt för mig, men fint.
Passa på nu, IsaDora har rea, istället för 69 kostar ett lack 39:50 på H&M. Möcke bra.

Och ja, jag är skitig om händerna, bilden togs precis efter att jag och kamphunden klättrat upp på den här enorma stocken.

Berättigad fråga:

Källa.
Hur ska man kunna driva en nagellacksblogg när det blir mörkt innan man ens fått i sig morgonkaffet? Måste jag köpa en icke reflekterande nagellackslampa nu eller?

I alla fall, jag smet förbi H&M i går och kom hem med två IsaDora-lack, Icy Purple och Black Galaxy. Sen fastnade jag även för ett av H&M:s egna lack, Golden Treasure. Ska kolla om det ser lika minx:igt ut som jag tror, har stora förhoppningar!

Dagens köptips!


Om ni undrar var jag håller hus så kan jag meddela att ni hittar mig fastnaglad vid H&M:s lackhylla.

Den där hårfina linjen...

Källa. 

Bara fint och gölligt. Jag hade nog valt att inte blanda alla utan haft dem var för sig, men ändå, älskart! Speciellt det randiga och rosorna.

Källa.
Det här är ju... kul. Men ändå lite närmare den där linjen när det börjar bli för mycket.

Källa.
 ...och DÄR korsade man tacky-linjen, fortsatte springa ytterligare några hundra meter och satte på en plastrosett till.

Och eftersom jag inte är pryd så ställer jag härmed frågorna alla andra tänker: 1) Kan det verkligen vara hygieniskt och 2) blir det inte väldigt krångligt att torka sig när man har bajsat?

Bah, Konad - svårt? Icke!

Sorry för halvkassa inomhusbilder, ska skärpa mig. 
Sådärja, då har man provat detta också. Och det var ju inte alls så svårt som jag trodde. Blev lite misspepp när jag såg att de skickat fel färg och jag fått vitt istället för svart, men efter att den första chocken lagt sig valde jag till slut silverlacket över en bas med Illamasqua Collide (för övrigt kanske världens bästa discofärg!).

Så, jag tog fram allt (är glad att jag köpte med den där plattan som håller fast brickan, det gjorde det hela lättare) och började greja. Först var jag orolig över att det skulle hamna utanför, men sen tänkte jag att det är ju verkligen skit samma, det är bara att ta väck sen och då blev det bättre. Började med lillfingret och när jag kommit till tummen så hade jag liksom fått in snitsen.

Jag insåg några grejer ganska snabbt: man måste lacka ganska frikostigt på plattan och skrapa försiktigt, annars... ja, annars skrapar man liksom bort allt. Och så är det lättare att rulla på mönstret om man börjar med stämpeln från sidan av nageln. Dessutom var det svårt att torka av mönstret från gummistämpeln mellan gångerna eftersom bomullsrondellen började ludda efter andra försöket, så en liten glad assistent som torkade bort resterna mellan varven, alternativt en rondell i mer tygliknande material hade suttit bra.

Hand nummer två gick som på räls, och en ren vinnarkänsla infann sig när sista nageln var klar, jag hade ju trott att det skulle vara skitsvårt! Enda frågan nu är hur i helsicke jag ska kunna göra rent allting när jag har nylackade klor.

Cliffhanger!

Ska bara få upp blodsockret till en nivå som gör att jag klarar av pilljobb utan att gå bananas, sen kommer det ett inlägg om min första kontakt med Konad. Stay tuned!