Den där hårfina linjen...

Källa. 

Bara fint och gölligt. Jag hade nog valt att inte blanda alla utan haft dem var för sig, men ändå, älskart! Speciellt det randiga och rosorna.

Källa.
Det här är ju... kul. Men ändå lite närmare den där linjen när det börjar bli för mycket.

Källa.
 ...och DÄR korsade man tacky-linjen, fortsatte springa ytterligare några hundra meter och satte på en plastrosett till.

Och eftersom jag inte är pryd så ställer jag härmed frågorna alla andra tänker: 1) Kan det verkligen vara hygieniskt och 2) blir det inte väldigt krångligt att torka sig när man har bajsat?

8 kommentarer:

Den där Jenny sa...

Jag tycker att det är lite smått fantastiskt, det där rosettandet. Vad jobbar människan med? Var kan man jobba med sånt där?

HeyLeon sa...

Jag gissar att rosettnaglarna är skapade i Japan, och där här man toaletter som sköter sånt därnt åt en! Fast bara det att lyckas trycka på rätt knapp med de naglarna verkar krångligt när jag tänker efter...

Anonym sa...

Haha, de sista måste nog göra livet lite svårare att leva.. på alla sätt.. Men åh, de randiga! Sånna måste jag försöka göra till mig själv!

Tove sa...

Hence the bide! :)

Ninni sa...

Tror du verkligen att flickor som har rosetter och pärlor på naglarna bajsar?
Går inte de på salong och gör levemang? eller så slutar de helt att äta?

Kajalpennan sa...

*asg* Vilket underbart inlägg!

Sherdil sa...

Helt berättigade frågor där, haha ^^ I Asien finns det dessutom företag som tillverkar verktyg för att tjejer med komplicerad nail art ska kunna leva hyfsat normalt. Typ små tänger så de kan få på sig sina smycken och så...

Anonym sa...

Ahahahahahaha!