Whoop whoop, välkommen hit!

"Vafalls? Ska det här vara en nagellacksblogg, DU HAR JU INGET NAGELLACK!", kanske ni börjar gapa nu, men hold your horses, vi får ta det från början ju.

Så här ser mina naglar ut olackade. Ta en noga titt, för detta är inte en vanlig syn kan jag lova. Annat var det för fem år sedan, då använde jag aldrig lack. Verkligen aldrig. Kände mig utklädd och pimpinett med färg på klorna. Men så snubblade jag över Depend-seriens 25-kronorsflaskor och tänke att okej, turkosa naglar kan ju vara fräckt. Eller knallgröna. Eller bubbelgumsrosa.

Och på den vägen är det. Nu känner jag mig som Montazami utan, ni vet "naken, exposed och rädd". Mest naken faktiskt, utan lack känns det som att jag har hud hela vägen ut på fingrarna. Jätteläskigt.
Tiden från avlackning till ny färg är alltså minimal. Förutom nu, nu har jag haft ett dygns vila efter att ha chockat naglarna genom att försöka få bort glittervarianten ni ser i headern. Grundlack, guldlack, fem lager glitter (!) och sen två lager överlack. Jeez, det var en pers kan jag lova. Ett tag trodde jag att jag skulle få begravas med min galamanikyr.

Men, efter mycket slit gick det bra och nu tycker jag att vi kickar igång den här bloggen!

10 kommentarer:

Pamsan sa...

Jääää! Älskar att det kommer fler nagellacksbloggar. Jag börjar följa på momangen! :D

Anonym sa...

Åh, nagellack!! Yay!

Martine sa...

Yeah för nagellacksbloggar! Är helt tokig i nagellack och det är något väldigt ovanligt att se mig utan nagellack - mest för att mina naglar är missfärgade och fula men också för att jag tycker det är så jäkla tråkigt att ha bara naglar.

Ja, suck - glitternagellack är så grymt snyggt med så jäkla jobbigt att få bort

Josefine sa...

Jaaa!!! Jag älskar nagellack. Har varje dag. De är helt pajjade mina små naglar av allt lackande och all borttagning men det skiter jag i. Lackat ska det vara.

Fifi sa...

Ja, vad roligt! Jag som precis har börjat återuptäcka nagellackets förtrollade värld, perfekt!

Andrea sa...

Ja, skitroligt med en ny blogg!
Lycka till, följer direkt via Bloglovin! :)

Och är dessutom nyfiken på din tatuering som skymtar på profilbilden ;)

Anonym sa...

Ey där har vi samma historia! Jag brydde mig skvatt om naglarna tidigare. Nu går jag och köper ett nagellack på lunchen om jag inte hunnit måla dem hemma. Läskigt var ordet! Kul med ny blogg! ^^

Mirijam Geyerhofer sa...

Åh vad roligt att ni gillar nya bloggen!

Andrea: tatueringsinlägg finns i massor på andra bloggen, länk i högerspalten!

Anonym sa...

Testa detta! http://lillasystersnaglar.blogg.se/2010/december/foliemetoden.html

Mooness sa...

ÅÅÅÅHHH, du har så fina naglar!! Jag har breda, trubbiga små mansnaglar. :( Nåja, jag smetar glitternagellack på dem ändå! :)